torsdag 13. september 2007

Høstkurs på HaldDa var det allerede gått 4 uker på Hald! tiden flyr, og avreise nærmer seg med stormskritt. Merker på stemningen at folk begynner å bli ganske så spente, og det slår ut på ulikt vis.. I dag er det bare 20 dager igjen til jeg er i Rwanda! Så langt har det vært noen kjekke uker på Hald. Det har vært et positivt møte med mange kjekke mennesker og utrolig kjekt å være en del av et internasjonalt felleskap. Undervisningen på Act Now, min linje, har i grove trekk gått ut på fattigdomsproblematikk, utviklingsarbeid, verdenshandelen, bistandspolitikk og tverrkulturell kommunikasjon blant annet. Utrolig spennende, og jeg kjenner at dette er virkelig noe jeg engasjerer meg for. Vi har også hatt besøk av tidligere Hald studenter som har fortalt oss om deres opphold og gitt oss ulike tips. Dette er mitt første gang jeg skriver blogg, jeg skal prøve å være en flittig skribent og håper det er flere der hjemme som synes det blir interessant og følge med meg de syv månedene jeg skal være i Afrika!:)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Urettferdig! Verden er urettferdig!

Mens noen sitter i Trondheim og forbereder presentasjon om ulike typer frakteskip, sitter enkelte andre og tripper og venter på å få reise til Rwanda. Og mens disse menneskene tripper og venter, er de omgitt av masse spennende og engasjerte mennesker fra store deler av verden..

Men jeg må vel gå med på at det er en viss rettferdighet i at andre skal få sjansen i år.

Sitter og lengter sykt til Hald når jeg leser bloggene deres.

Du har et utrolig spennende og lærerikt år framfor deg. Kos deg!

Eivind.

sew sa...

Bon jour, savah? Tenk så reise "lille"søster te afrika. Misunne deg det någe voldsomt. Bler nok heilt fantastisk, glede oss te å komma innom i mars... Då bør du ha risen klar ;)! God tur! Bon voyage!

Heidi & Per Inge sa...

Hei jenta vår

Vi venter i spenning på ord og bilder fra Kigali. Sender de beste hilsner til Mama Rose og Oda

Heidi sa...

Nå ventar eg spent, Åse Marie. Kjekt å treffa deg for eit par veker sidan. :-)

HEIDI PÅ bRYNE

Torstein sa...

Venter spent på innlegg fra Rwanda! Hørte at Paris Hilton skal på besøk og se på ulike bistandsprosjekter i Rwanda. Dere må hilse masse til henne!